Cursos Estiu 2022

Us presentem els cursos de robòtica i programació per aquest estiu.
Els cursos es duran a terme a l'Aula RoboTIC (C/Manlleu 7 de Torelló) seguint la normativa d'activitats de lleure de la Generalitat.
Els cursos es realitzaran per la tarda de a partir de les 15:00h en grups reduïts de 5-6 alumnes.
Els cursos comencem la setmana del 4 de juliol i fins al 21 de juliol.
CURSOS DE ROBÒTICA I PROGRAMACIÓ AMB LEGO
Ets un fanàtic del LEGO? 
T’agrada crear les teves pròpies construccions? 
Vols anar més enllà i aprendre a programar les teves construccions, perquè funcionin automàticament?
Aprèn els fonaments de la robòtica tot jugant amb LEGO.

Curs de robòtica amb LEGO WeDo i LEGO Boost. 
Preu 60€. Horari: Dilluns i Dimecres de 15:00 a 17:00

Per nois i noies a partir de 5 anys.
Aprendràs els fonaments de la robòtica, tot programant sensors per tal que les construccions de LEGO funcionin de forma automàtica. Tant si no has fet mai robòtica, com si ja n’has fet i vols continuar aprenent aquest és el teu curs.Curs de robòtica amb LEGO Mindstorms
Preu 65€h. Horari: Dilluns i Dimecres de 17:00 a 19:00
Per nois i noies a partir de 9 anys.
Els robots LEGO Mindstorms permeten construir i programar robots autònoms que són capaços de resoldre petits reptes. Durant el curs es treballaran alguns dels reptes que es presenten en el concurs de robòtica de la FLL. Si ja tens nocions de robòtica o has fet servir algun cop el Kit podràs intentar resoldre els reptes més complicats. Si no és el cas, aprendràs a construir i programar el robot per resoldre petits reptes també relacionats amb la FLL.

CURSOS DE ROBÒTICA I PROGRAMACIÓ PER JOVES
T’agrada la programació informàtica i el pensament computacional? 
Vols aprendre a programar utilitzant codi? 
T’agradaria conèixer i aprendre a dissenyar videojocs des d’un enfocament professional? 
Coneixes la plataforma de robòtica Arduino? Vols aprendre sobre IOT (Internet de les coses)? T’agradaria controlar a distància els llums de la teva habitació?

Curs de disseny de vídeojocs. 
Preu 70€. Horari: Dimarts i Dijous de 15:00 a 17:00
A partir de 11 anys
T’agraden els videojocs? Vols aprendre com es programar un videojoc des de zero? T’ensenyem que són els sprites, objects, room... tot de llenguatge que fan sevir els dissenyadors i programadors de vídeojocs. Aprendràs a utilitzar la plataforma de creació de vídeojocs GameMaker Studio i podràs dissenyar i programar el teu vídeojoc.
GameMaker Studio permet programar fent servir blocs o bé fent servir codi. És un entorn de disseny de vídeojocs gairebé professional, que et donarà una base per poder treballar més endavant amb plataformes professionals com Unity, Unreal Engine.... Si t’interessa el món del vídeojocs i vols aprendre a programar-los, reserva plaça ja!

Curs de Python.
Preu 75€. Horari: Dimarts i Dijous de 15:00 a 17:00
A partir de 14 anys
Python és un llenguatge de programació ideal per aprendre a programar i tenir un primer contacte dins el mòn de la programació informàtica. De fet molts programadors professionals el recomanen als joves per iniciar-se en aquest món. Té una sintaxis bastant intuïtiva i disposa de moltes llibreries que permeten ampliar molt les seves possibilitats.
Si t’interessa programar i vols aprendre’n, o bé, si ja tens algunes nocions i vols aprofundir una mica més, aquest és el teu curs. Farem una petita prova de nivell per saber on et trobes i poder adaptar els continguts del curs al teu nivell i al teu ritme d’aprenentatge.

Curs d’Arduino i IOT (Internet of Things). 
Preu 70€ + 20€ en material. Dimarts i Dijous de 17:00 a 19:00.
A partir de 12 anys
Arduino és una plataforma de robòtica de codi lliure i que es pot adquirir a un preu assequible per tots el públics. Permet connectar tot tipus de sensors i components electrònics per tal de dissenyar diferents ginys. Actualment existeixen molts entorn per poder programar Arduino, nosaltres t’ensenyarem a programar fent servir el IDE d’Arduino.
Si t’agrada el mòn maker i tot el que està relacionat amb DIY (Do It Youself) aquest és el teu curs. Aprendràs fonaments d’electrònica, a soldar petits components electrònics i els fonaments de programació per poder programar diferents circuits. A més t’introduirem en el món del IoT i aprendràs a controlar diferents electrònics a través d’Internet.

ASSESSORAMENT PER ALUMNES DE BATXILLERAT


Fas batxillerat i has decidit fer el TR sobre informàtica i/o tecnologia? No saps per on començar? 
Ja has decidit el tema del teu TR però no tens suficient formació? 
Necessites aprendre alguna cosa sobre programació i/o robòtica?
Contacta amb nosaltres i explica’ns el teu cas i buscarem la millor forma d’assessorar-te per tal que puguis realitzar amb èxit el teu TR.Fes la teva inscripció. Places limitades!!!
Cap comentari: